Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2375
Title: КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО
Authors: Калашник, Олена Володимирівна
Мороз, Світлана Едуардівна
Keywords: калсифікація, асортимент, хліб, товарознавство
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»
Series/Report no.: І Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ: ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ»;
Abstract: Класифікація товарів є важливою складовою товарознавства, надзвичайно велике її значення в управлінні асортиментом і якістю товарів. Вона дозволяє вивчати безліч різноманітних товарів і раціонально організовувати торгівлю ними. Об'єктом виступає елемент класифікованого загалу. У товарознавстві таким елементом є товар. Метою класифікації в товарознавстві є сприяння вивченню споживчих властивостей, якості, асортименту товарів і управління ними. Очевидно, що кількість ознак, які обираються, і порядок їх використання (за ступенем важливості або істотності) визначаються метою класифікації.
URI: http://dspace.pdaa.edu.ua:8080/handle/123456789/2375
Appears in Collections:Міжнародні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Калашник_Класиф. Хліба.docx39.23 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.