Технічні культури.Навчальний посібник для проведення лабораторно-практичних занять та самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 6.130 100“Агрономія” всіх форм навчання

Loading...
Thumbnail Image
Date
2003
Authors
Філоненко, Сергій Васильович
Кочерга, Анатолій Андрійович
Куценко, Олександр Михайлович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавська державна аграрна академія
Abstract
У посібнику, відповідно до навчальної програми, розглянуті морфологічні і біологічні особливості технічних культур, висвітлена їх деталізована ботанічна характеристика. Ґрунтовно описані методики визначення якості рослинницької продукції та прилади, що для цього використовуються. Для студентів спеціальності “Агрономія” всіх форм навчання.
Description
Куценко О.М., Кочерга А.А., Філоненко С.В. Технічні культури.Навчальний посібник для проведення лабораторно-практичних занять та самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 6.130 100“Агрономія” всіх форм навчання. – Полтава. – 2003. – 180 с.
Keywords
технічні культури, цукрові буряки, ботанічна характеристика, морфологічна будова, класифікація, методика, технологічні якості, соняшник, ріпак, рицина, картопля, льон, коріанд, кмин, сафлор, гірчиця, хміль, тютюн
Citation