Шляхи інтенсифікації процесів приготування трести конопель

Loading...
Thumbnail Image
Date
2022-10-16
Authors
Шейченко, Віктор Олександрович
Коропченко, С. П.
Скоряк, Юлія Борисівна
Шаповал, Олександр Володимирович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Інститутом луб’яних культур НААН України створено нові сорти ненаркотичних однодомних конопель, які відрізняються відсутністю наркотичних речовин, високою продуктивністю за волокном та насінням. Активне їх впровадження у виробництво потребує глибоких, науково обґрунтованих досліджень щодо технологічних властивостей соломи, трести та волокна.
Description
Шейченко В. О., Коропченко С .П., Скоряк Ю. Б., Шаповал О. В. Шляхи інтенсифікації процесів приготування трести конопель. Сучасні проблеми землеробської механіки : зб. тез доп. ХХІІІ Міжнар. наук. конф. (Київ–Житомир, 16-18 жовтня 2022 року). Київ ; Житомир, 2022. С. 94–96.
Keywords
приготування, треста, коноплі, щільність, якість
Citation