Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини в подрібнювачі за техніко-економічним показником

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Шибка, В.
Костенко, Олена Михайлівна
Дрожчана, Ольга Урешівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Шибка В. О., Костенко О. М., Дрожчана О. У. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини в подрібнювачі за техніко-економічним показником. Техніка те технології в агропромисловому виробництві (присвячена 55-й річниці заснування інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету) : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., (Полтава, 7-8 жовтня 2021 р.). Полтава : ПДАУ, 2021. С. 154-157.
Keywords
процес подрібнення, м'ясна сировина
Citation