Publication: Вплив елементів технології на якісні показники пшениці
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | |
dc.contributor.author | Данілевський, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T12:28:20Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T12:28:20Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description | Шакалій С. М., Данілевський А. В. Вплив елементів технології на якісні показники пшениці. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 57–58. | |
dc.description.abstract | Зерно – цінний продукт. В загальних затратах на виробництво борошна зерна складає 90–95 %. Тому важливо використовувати його з найбільшою ефективністю, тобто забезпечити максимальний вихід готової продукції з найвищими показниками якості [1]. Вирішення цього важливого ззавдання можливе на основі керування якістю зерна в процесі його переробки. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16347 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Пшениця | |
dc.subject | якісні показники | |
dc.subject | елементи технології | |
dc.title | Вплив елементів технології на якісні показники пшениці | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |