Publication:
Вплив елементів технології на якісні показники пшениці

dc.contributor.authorШакалій, Світлана Миколаївна
dc.contributor.authorДанілевський, А. В.
dc.date.accessioned2024-01-23T12:28:20Z
dc.date.available2024-01-23T12:28:20Z
dc.date.issued2023
dc.descriptionШакалій С. М., Данілевський А. В. Вплив елементів технології на якісні показники пшениці. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 57–58.
dc.description.abstractЗерно – цінний продукт. В загальних затратах на виробництво борошна зерна складає 90–95 %. Тому важливо використовувати його з найбільшою ефективністю, тобто забезпечити максимальний вихід готової продукції з найвищими показниками якості [1]. Вирішення цього важливого ззавдання можливе на основі керування якістю зерна в процесі його переробки.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16347
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectПшениця
dc.subjectякісні показники
dc.subjectелементи технології
dc.titleВплив елементів технології на якісні показники пшениці
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Вплив елементів технології на якісні.pdf
Size:
720.67 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: