Publication:
Вплив елементів технології на якісні показники пшениці

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Authors
Шакалій, Світлана Миколаївна
Данілевський, А. В.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Зерно – цінний продукт. В загальних затратах на виробництво борошна зерна складає 90–95 %. Тому важливо використовувати його з найбільшою ефективністю, тобто забезпечити максимальний вихід готової продукції з найвищими показниками якості [1]. Вирішення цього важливого ззавдання можливе на основі керування якістю зерна в процесі його переробки.
Description
Шакалій С. М., Данілевський А. В. Вплив елементів технології на якісні показники пшениці. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 57–58.
Keywords
Пшениця, якісні показники, елементи технології
Citation