Publication:
Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву

dc.contributor.authorШакалій, Світлана Миколаївна
dc.contributor.authorОвсій, О. Б.
dc.date.accessioned2024-01-23T12:32:44Z
dc.date.available2024-01-23T12:32:44Z
dc.date.issued2023
dc.descriptionШакалій С. М., Овсій О. Б. Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 60–63.
dc.description.abstractСтруктурні показники врожаю дають можливість обґрунтувати механізм формування продуктивності культури. В сочевиці основними структурними показниками є кількість бобів, зерен і пагонів, маса 1000 зерен, вага рослин [1].Умови зовнішнього середовища та досліджувані технологічні прийоми вирощування сочевиці суттєво вплинули на генеративні складові структури врожаю культури. Одним з цих показників є кількість бобів на рослині [2].
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16349
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectСочевиця
dc.subjectформування врожаю
dc.subjectнорма висіву
dc.titleФормування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Формування врожаю сортів сочевиці.pdf
Size:
741.72 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: