Publication:
Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Authors
Шакалій, Світлана Миколаївна
Овсій, О. Б.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Полтавський державний аграрний університет
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Структурні показники врожаю дають можливість обґрунтувати механізм формування продуктивності культури. В сочевиці основними структурними показниками є кількість бобів, зерен і пагонів, маса 1000 зерен, вага рослин [1].Умови зовнішнього середовища та досліджувані технологічні прийоми вирощування сочевиці суттєво вплинули на генеративні складові структури врожаю культури. Одним з цих показників є кількість бобів на рослині [2].
Description
Шакалій С. М., Овсій О. Б. Формування врожаю сортів сочевиці залежно від норм висіву. Актуальні напрямки та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 23 листопада 2023 р.). Полтава : ПДАУ, 2023. С. 60–63.
Keywords
Сочевиця, формування врожаю, норма висіву
Citation