Publication:
Використання конопляного борошна в хлібопеченні

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.date.accessioned2024-02-01T08:05:36Z
dc.date.available2024-02-01T08:05:36Z
dc.date.issued2023
dc.descriptionБараболя О. В. Використання конопляного борошна в хлібопеченні. Інноваційні т а ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 19 грудня 2023 року). Полтава, 2023. С. 92–94.
dc.description.abstractДля здоров’я сучасної людини одним із вагомих факторів є раціональне та правильне харчування. Результатом сьогоденного розвитку технологій виробництва рафінованих продуктів харчування - це дефіцит потрібних компонентів продуктів споживання, що зазвичай призводить до зниження імунітету організму людини. Тому раціональне та ефективне рішення цієї проблеми харчування є збагачення головних харчових продуктів повсякденного раціону доволі таки дефіцитними нутрієнтами: вітамінами, мінеральними речовинами, ненасиченими жирними кислотами, білками, збалансованими за амінокислотним складом тощо [1].
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/16574
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectБорошно
dc.subjectхлібопечення
dc.subjectконопляне борошно
dc.titleВикористання конопляного борошна в хлібопеченні
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Використання конопляного борошна.pdf
Size:
308.27 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: