Browsing by Author Офіленко, Наталія Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методуКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Вплив стресчутливості свиней з використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2015-11-12Дослідження мікробіологічних показників якості різних видів чаюКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2011Ринок і ресурси споживчих товарівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна
2011Ринок і ресурси споживчих товарівОфіленко, Наталія Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Калашник, Олена Володимирівна; Мороз, Світлана Едуардівна
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2014Сучасні види паковання м’яса птиці та м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Бурбак, Анатолій Миколайович
2015-04-17Хімічні показники якості м’яса свинейКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна