Browsing by Author Кайнаш, Алла Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 57  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-03-15АНАЛІЗ ЗАКОНОДАВЧО-НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2017Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методуКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2017Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складомКайнаш, Алла Петрівна
2015Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2018-10ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИКолєснік, Вячеслав Леонідович; Кайнаш, Алла Петрівна
2019-10Вивчення доцільності використання рослинної сировини в технології м'ясних напівфабрикатівБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Ткаченко, Карина Олександрівна; Поліковська, Юлія Олександрівна
2018-03-27Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна
2015ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
2015Визначення якості м’ясних напівфабрикатівКайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2019Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2019-02-02Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2019-02-02Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2018-11ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2018ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Вплив стресчутливості свиней з використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна
2016Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна; Офіленко, Наталія Олександрівна