Browsing by Author Будник, Ніна Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 51  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-04Gerodietic meat prod-ucts technology en-riched with calcium and phosphorusБудник, Ніна Василівна; Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович
2020-08-26IMPROVEMENT OF THE CONTINUOUS "PIPE IN PIPE" PASTEURIZATION UNITБудник, Ніна Василівна; Z a h o r u l k o; Y a n c h e v a; D r o m e n k o; S a s h n o v a; P e t r o v a; P o l o z h y s h n i k o v a
2018-02Influence of thermal processing by steam convector of the pickled game meatПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна; Галенко, Олег Олександровия; Горбач, Олександр Ярославович
2012-12-15INVESTIGATION OF RADIOACTIVE CONTAMINATION OF BONE RAW MATERIAL AS ONE OF THE ALTERNATIVE SOURCES OF ORGANIC CALCIUMПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна; Штик, Ірина Іванівна
2014-06Rational use of the collagenПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Будник, Ніна Василівна
2014-03Use of collagenase in technology gerodietetic productsПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Будник, Ніна Василівна
2019-03-15АНАЛІЗ ЗАКОНОДАВЧО-НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2008-09-05Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробівБудник, Ніна Василівна
2019-10Вивчення доцільності використання рослинної сировини в технології м'ясних напівфабрикатівБудник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Ткаченко, Карина Олександрівна; Поліковська, Юлія Олександрівна
2007Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначенняБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
2018-10ВИВЧЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СВИНЯЧОЇ ШКІРИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЧІПСІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКСТРУЗІЙНОЇ ОБРОБКИ СИРОВИНИБудник, Ніна Василівна; Петришин, Максим Вікторович
2019-02-02Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостямиПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2019-02-02Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостямиПешук, Людмила Василівна; Будник, Ніна Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2007-04-27Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пастиБудник, Ніна Василівна; Клименко, Михайло Миколайович
2019Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2019-02-02Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2018-10-31ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЛІВЕРНИХ КОВБАСБудник, Ніна Василівна; Хавайба, Владислав Володимирович
2018-10-31Використання рослинних наповнювачів в технології солоних сиркових масБудник, Ніна Василівна; Крем’янська, Катерина Віталіївна
2018-10-05ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВМанжос, Олександр Федосійович; Яценко, Оксана Олексіївна; Будник, Ніна Василівна
2010-07Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатівБудник, Ніна Василівна; Олійник, Наталія Вікторівна