Browsing by Author Юхно, Віктор Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Безлактозні суміші – один із методів профілактики непереносимості лактози у грудних дітейЦюра, Каміла Петрівна; Юхно, Віктор Миколайович
2014Безпека якості молока та молочних продуктів при їх реалізації на стихійних ринкахЮхно, Віктор Миколайович
2016Бринза. Цікаво знатиВенька, Катерина Станіславівна; Юхно, Віктор Миколайович
2016Біфідо- та лактобактерії кишківника людиниЮхно, Віктор Миколайович; Юхно, Вікторія Альбертівна
2017Використання газомодифікованого середовища для подовження терміну зберігання м’ясних виробівНазарчук, Тетяна Дмитрівна; Юхно, Віктор Миколайович
2013Використання емульгованих жирів у годівлі свиней різного вікуЮхно, Віктор Миколайович
2017Використання мікроорганізмів для продовження терміну зберігання сирокопчених ковбасКалієнко, Дар'я Олександрівна; Юхно, Віктор Миколайович
2009Діагностика та заходи профілактики і боротьби з хламідіозами сільськогосподарських тваринКсьонз, Ігор Миколайович; Юхно, Віктор Миколайович
2011Емульгований жир у дієті поросят-гнотобіотівЮхно, Віктор Миколайович; Коваленко, Віктор Федорович
2017Житній і вівсяний солод – доцільність використання у дитячому харчуванніГорьовий, Олександр Олегович; Цюра, Каміла Петрівна; Юхно, Віктор Миколайович
2012Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичиниКоваленко, Віктор Федорович; Юхно, Віктор Миколайович
2015Можливості та вміння викладача застосовувати активні методи навчання у ВНЗ аграрного профілюЮхно, Віктор Миколайович
2012Морфо-гістологічні особливості внутрішніх органів поросят за використання емульгованого жируЮхно, Віктор Миколайович
2017Мікрофлора кишківника людини та її багатогранна рольЮхно, Віктор Миколайович
2015Необхідність використання загального відсотку м’яса, як селекційного критерію в промисловому свинарстві УкраїниКравченко, Оксана Іванівна; Юхно, Віктор Миколайович
2016Пробіотики у молочних продуктахЛук’яненко, Тетяна Валентинівна; Юхно, Віктор Миколайович
2016Сосиски – від перших згадок до сьогоденняБондаренко, Валентина Григорівна; Юхно, Віктор Миколайович
2016Соціальна мережа «ВКонтакте» як засіб інтерактивного спілкування між студентами та викладачамиЮхно, Віктор Миколайович; Юхно, Вікторія Альбертівна
2006-05-15Спосіб підвищення енергетичної поживності кормів для тваринКоваленко, Віктор Федорович; Юхно, Віктор Миколайович; Гриценко, Неля Максимівна; Федосєєнко, Дмитро Володимирович
2018Якісна освіта, як один із чинників конкурентоспроможності випускників на ринку праціЮхно, Віктор Миколайович; Кузьменко, Лариса Михайлівна