Browsing by Author Кайнаш, Алла Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методуКайнаш, Алла Петрівна
2017Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складомКайнаш, Алла Петрівна
2015Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2018-10ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИКолєснік, Вячеслав Леонідович; Кайнаш, Алла Петрівна
2018Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марокКайнаш, Алла Петрівна
2015Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочамиКайнаш, Алла Петрівна
2015ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВКайнаш, Алла Петрівна
2018ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКайнаш, Алла Петрівна
2019Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктівКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
2018-11ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО-СМАКОВИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУКайнаш, Алла Петрівна; Колєснік, Вячеслав Леонідович
2017Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирівКайнаш, Алла Петрівна
2016Вплив стресчутливості свиней із використанням ДНК-тестів на якість м’ясаКайнаш, Алла Петрівна
2015Дослідження мікробіологічних показників якості різних видів чаюКайнаш, Алла Петрівна
2018-10ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВКостюченко, Дмитро Олександрович; Кайнаш, Алла Петрівна
2017Експертна оцінка якості зефіруКайнаш, Алла Петрівна
2015Експертна оцінка якості сиркових виробів вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна
2017ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯКайнаш, Алла Петрівна
2018Монографія «Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками»Кайнаш, Алла Петрівна
2018Навчально-методичний посібник «Товарознавство харчових продуктів з основами біотехнології»Кайнаш, Алла Петрівна
2018Порівняльна оцінка якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробниківКайнаш, Алла Петрівна