204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" - Магістри 2021-2022
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" - Магістри 2021-2022 by Issue Date
Now showing 1 - 20 of 100
Results Per Page
Sort Options
Item Оптимізація технології виробництва ремонтного молодняка великої рогатої худоби(2021) Мирошниченко, Єлизавета АнатоліївнаItem Вплив типів вищої нервової діяльності на продуктивні показники свиноматок(2021) Черняк, Євгеній АнатолійовичItem Асоціація фактору віку поросят при відлученні з їх масою у 78 днів від народження на Глобинському свинокомплексі(2021) Кравченко, Катерина ОлександрівнаItem Оптимізації технології годівлі ремонтних телиць в умовах господарства «Промінь – Лан» Полтавської області(2021) Горбань, Юлія ФедорівнаItem Ефективність комплексу заходів з поліпшення технології виробництва молока в ПП «Агроекологія»(2021) Головченко, Надія СергіївнаItem Дослідження якості та визначення фальсифікації напівкопчених ковбас вітчизняних виробників(2021) Тарасенко, Анастасія ВікторівнаItem Удосконалення технології м'ясних виробів з субпродуктами шляхом використання рослинних антиоксидантів(2021) Прокопенко, Володимир ОлександровичItem Оптимізація технології ковбас вареної групи з використанням насіння льону(2021) Матвійчук, Анастасія ЮріївнаItem Удосконалення системи схрещування свиней в ТОВ «Максі 2010»(2021) Головін, Денис ЄвгенійовичItem Удосконалення технології штучного осіменіння свиноматок.(2021) Василенко, Гліб ОлеговичItem Оптимізація технології вирощування підсисних поросят(2021) Вертилецький, Вадим СергійовичItem Оптимізація технології утримання кнурів-плідників в умовах теплового стресу(2021) Оспіщев, Давид ОлександровичItem Оптимізація технології виробництва молока в умовах «Агрофірма «імені Довженка» Полтавської області(2021) Стрижак, Анатолій ВасильовичItem Удосконалення виробничої програми та об’ємно-планувальних рішень у цеху відтворення(2021) Усенко, Олег ОлександровичItem Підвищення відтворювальної здатності свиноматок(2021) Хуторненко, Андрій ОлександровичItem Удосконалення технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання(2021) Нестаренко, Владислав АнатолійовиItem Оптимізація вирощування та заводського тренінгу коней орловської рисистої породи в умовах філії ДКЗ № 62 ДП «Конярство України(2021) Журило, Віталій ВалерійовичItem Удосконалення технології варено-копчених виробів в умовах ТОВ «Богодухівський м’ясокомбінат»(2021) Рябко, Дарина Сергіївна